×
Zodia care nu se va întoarce niciodată, oricât de mult ar iubi

Zodia care nu se va întoarce niciodată, oricât de mult ar iubi

Despărţirile definitive sunt dureroase. Ceva timp în urmă aveai alături de tine o persoană fără de care nu îţi imaginai viaţa, iar acum sunteţi doi străini, iar între voi este o distanţă dintre cer şi pământ. Şi e greu. În unele cazuri, oricât de greu este, încercăm măcar să păstrăm o relaţie de prietenie. Sau chiar nu suntem împotrivă să mai încercăm odată  şi să vedeţi dacă aţi învăţat din greşeli.

Teoretic, să dai încă o şansă unei relaţii rupte nu este o idee proastă, însă cine va garanta că de această dată va funcţiona şi că nu vor apărea probleme?

1. Berbec

Ar putea să ai aşa gânduri atunci când fostul sau fosta ta începe să iasă cu altcineva, iar în tine se trezeşte spiritul concurenţei. Îţi place vânătoarea. Nu atât ai nevoie de fostul sau fosta cât îţi place procesul de recucerire din braţele altuia. Chiar dacă câştigi, în scurt timp, interesul său se va stinge.

2. Taur

Cu siguranţă ai nevoie de mult timp pentru a trece peste o despărţire, care a fost destul de dureroasă. Da, să mergi de două ori în aceeaşi apă – nu e cazul tău. În  orice caz, nu vrei să mai simţi o asemenea durere în următoarea perioadă.  Odată ce ai pierdut încrederea, nu o mai poţi recupera.

3. Gemeni

Probabil nu vrei să fii prea responsabil într-o relaţie. Foştii sau fostele tale ţi-au făcut o favoare atunci când au pus punct relaţiei. Iar acum ai timp pentru a studia şi alte „variante”. Nu simţi ură faţă de trecut, accepţi relaţiile de prietenie şi chiar nu eşti împotrivă să îţi inviţi foştii în ospeţie, însă partea amoroasă a relaţiei este încheiată definitiv.

4. Rac

Cel mai probabil, aştepţi cu nerăbdare şi să reiei o relaţie din trecut. Nu accepţi despărţirea şi chiar l-ai rugat şi pe Dumnezeu ca fostul tău să înţeleagă ce greşeală îngrozitoare a făcut. Întotdeauna ai nevoie de un partener pentru a te simţi în siguranţă şi calmă. Mai mult decât atât, eşti persoana căreia îi place să fie într-o relaţie, decât să fie singură.

5. Leu

Foştii tăi trebuie să se roage să le primeşti scuzele şi să le dai o a doua şansă, mai ales în cazul când ei au fost iniţiatorii despărţirii. Mândria ta nu le va permite să se reîntoarcă în lumea ta atât de rapid. Speri ca ei să regrete decizia pe care au luat-o şi să simtă cât de tristă le este viaţa fără tine. Crezi că cea mai bună modalitate de a uita pe cineva este să începi o nouă relaţie.

6. Fecioara

Ai putea să-i dai fostului încă o şansă, însă nu ai dorinţă prea mare. Începi să analizezi totul la rece: ce s-a schimbat de când v-aţi despărţit? Crede el că totul va fi ca la început? Îţi analizezi relaţiile ca pe nişte eşecuri, iar tu alegi să nu repeţi greşelile pentru a nu te dezamăgi definitiv.

7. Balanţă

Eşti deschisă pentru discuţii atâta timp cât nu se pune presiune asupra ta. Însă, dacă foştii tăi s-au comportat urât cu tine, nu îi vei ierta niciodată şi nu le vei da nicio şansă vreodată. Îţi plac relaţiile sănătoase şi civilizate.

8. Scorpion

Dacă foştii tăi te-au minţit şi te-au înşelat, nu există nicio cale de împăcare. Însă dacă ei nu au făcut aceste lucruri şi între voi încă mai sunt scântei, atunci este posibil să vă împăcaţi. Mai mult decât atât, fostul tău partener ştie deja ce să aştepte de la tine şi tu, evident, preţuişti acest lucru.

9. Săgetător

Nu, nu vrei să reîncepi nimic. Îţi place să mergi mai departe şi să întâlneşti oameni noi. Ai un cod moral propriu şi se pare că fostul tău a încălcat regulile. Nu îţi faci griji pentru singurătate, deoarece ai destui prieteni. Îi urezi fostului succes în viaţă şi nici măcar nu-ţi trece prin cap să te gândeşti cum ar fi fost dacă…

10. Capricorn

S-ar putea să fii gata să mai dai o şansă, dacă fostul tău acceptă să lucreze asupra defectelor şi asupra comportamentului său. Va trebui să accepţi schimbările lente şi să fii sigură că ele se vor întâmpla. Vei avea nevoie de ceva timp pentru a simţi să ai o relaţie, pentru că permanent vor apărea situaţii care te vor face să te îndoieşti de partenerul tău.

11. Vărsător

Eşti total împotrivă să te întorci într-o relaţie eşuată. De ce să repeţi aceeaşi greşeală? A venit timpul să mergi înainte. Vrei să fiţi prieteni, însă acest lucru nu este prioritar pentru tine. Dacă vă veţi împăca, probabil vei vărsa multe lacrimi şi vei trăi multe emoţii negative.

12. Peşti

Oferi şi a doua, a treia şi a zecea şansă. Aştepţi cu nerăbdare să te întorci la fostul pentru că, se pare, suferi de amnezie şi nu îţi aminteşti de ce v-aţi despărţit. Cu atât mai mult, întotdeauna găseşti justificări pentru acţiunile sale greşite. Dacă ai fost trădată, te convingi că partenerul tău s-a schimbat. Dacă nu ai fost fericită în acea relaţie, îţi vei imagina că o nouă tentativă se va solda cu succes.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.