×
Zodii pe care trebuie să le eviți cu orice preț

Zodii pe care trebuie să le eviți cu orice preț

BERBEC – evită PEȘTI

Nu comunica niciodată cu Peștii, decât dacă este o situație de urgență! Nu te vor lăsa să trăiești așa cum vrei. Peștii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea și emoționalitatea lor. Berbecul este, mai degrabă, detașat emoțional și chiar un pic ca un robot. Toate acestea sunt aduse la automatism, iar emoțiile nu sunt considerate ceva foarte important. Peștii vor fi foarte exigenți în ceea ce privește relațiile, iar Berbecul nu are timp și energie pentru a răspunde acestor cerințe.

TAUR – evită GEMENII

Ești o persoană rațională și sigură pe sine. Taurii întotdeauna vor căuta stabilitate, ordine și consecutivitate. Gemenii însă le vor părea prea dezordonați și spontani. Gemenii vor înnebuni Taurul cu natura lor volatilă, deci pentru cei doi este mai bine să nu înceapă o relație.

GEMENI – evită FECIOARA 

Ca și Taurul, Fecioara gravitează spre ordine și consecvență. Fecioarele urăsc pur și simplu când cineva intră și introduce dezordine în rutina lor. Gemenii sunt liberi și admiratori ai libertății personale. Este puțin probabil ca ei să se simtă confortabil într-o relație cu cineva căruia nu-i place aventura și preferă viața obișnuită. În orice caz, încercați să evitați pe cei care nu sunt capabili să facă descoperiri interesante cu dvs.

RAC – evită CAPRICORNUL

Știi că ești o persoană foarte emoțională și empatică. Fiind Rac, vrei să fii cu cineva care poate răspunde tuturor sentimentelor pe care le trăiești. Prin urmare, evită Capricornul. Acestea sunt persoane care sunt străine de emoții și toate sentimentele tale nu vor fi reciproce. Ei sunt, de asemenea, iritați de oameni care se ocupă de emoțiile lor și sunt foarte dependenți de ceilalți oameni.

LEU – evită BALANȚA 

Leii de obicei sunt tari, zgomotoși, imprevizibili și libertini. Aceasta este personalitatea lor și nu pot face nimic. Leii sunt foarte exigenți, deoarece știu exact ce vor de la viață și se așteaptă ca acest lucru să li se întâmple. Reprezentanții acestui semn doresc să muncească din greu pentru a-și atinge scopul, iar Balanței îi va fi greu să facă față unui astfel de caracter indisociabil. Balanța vrea ca cineva să fie calculat și plin de tact. Leul poate exercita o prea mare presiune, ceea ce nu este acceptabil pentru Balanță. Și asta, bineînțeles, nu va duce la o relație fericită.

FECIOARA – evită SĂGETĂTORUL

Ești un om de casă. Chiar vrei să stai ferm pe pământ și să ai rădăcini. Nu trebuie să călătorești pentru că te simți bine acolo unde ești acum. Din acest motiv nu te vei înțelege niciodată cu Săgetătorul. El va dori întotdeauna aventură și entuziasm, însă pe tine aceste lucruri nu te interesează deloc.

BALANȚĂ – evită RACUL 

Racul aspiră întotdeauna la extreme, când tu dimpotrivă ai nevoie de o viață umilă. Preferi să întâlnești pericolul în doze mici. Cauți un echilibru între adrenalină și stabilitate. Vei merge încet. Racul este un fenomen special pentru a te grăbi la extreme, iar din acest motiv nu te vei simți confortabil.

SCORPION – evită LEUL 

Scorpionii și Leii sunt aproape identici. În special, aveți multe asemănări, dar ele vor sta în calea voastră în construirea oricărei relații care poate fi doar între voi. Atât Scorpionii, cât și Lei sunt surprinzător de adorabili și de încrezători în sine, dar ambii sunteți foarte reticenți în a face compromisuri. Când vă certați, nu veți găsi limbaj comun.

SĂGETĂTOR – evită TAURUL 

Săgetătorul este prea independent și rătăcitor pentru Taur. Taurul îi place încrederea în viitor. Săgetătorul în fiecare zi este gata să-și prindă șireturile și să rătăcească în jurul lumii. El, chiar dacă este foarte modern, este un pic vagabond iar modul său de viață nu se combină cu cel al Taurului. Și aproape nici unul dintre ei nu va dori să-și schimbe radical întreaga viață pentru binele altuia.

CAPRICORN – evită BERBECUL 

Sunteți amândoi oameni extrem de încăpățânați și nu sunteți dispuși să vă răzgândiți. Acest lucru nu vă va ajuta să mențineți conversații bune între voi. Capricornul vrea intimitate, iar Berbecul nu are răbdarea pentru toate ciudățenii lui.

VĂRSĂTOR – evită SCORPIONUL 

Scorpionii nu iartă și, ca elefanții, nu uită nimic. Când sunt răniți, ei iau totul la inimă și se îndepărtează de agresori. Asta înseamnă că caracterul tău rebel și sincer nu îi va fi pe plac.

PEȘTI – evită VĂRSĂTORII 

Ambele semne sunt prea emoționale. Între voi vor fi prea multe sentimente, astfel încât relația voastră să nu poată rezista. Aveți nevoie atât de un partener stabil care vă controlează emoțiile, ceea ce vă va ajuta să depășiți tendința jenantă de a vă îngrijora prea mult.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.